maanantai 19. maaliskuuta 2012

Fuusio aamupuurossa

Uqh. Vietin kovin tarkalleen kahdeksan tuntia juuri päivästäni fysiikan parissa. Kyllä vain, luin kurssikirjat 2-8 (ykköstä en löydä, en tiedä missä se on mutta sen sisältö on niin iisiä kaltaiselleni pr0lle, etten sitä tarvitse) suurinpiirtein läpi, ja kulutin siihen kahdeksan tuntia. Heräsin aikaisin (ennen yhdeksää), aloitin lukemisen ja lopetin vasta puoli kuuden maissa. Väliin mahtui pikku tauko, kun tein aamupuuron sekä keitin kahvit. Söin ja join tietysti ystäväni Fysiikan kanssa. 

Mutta, se puuro. Äiti opetti mulle parhaan ja helpoimman aamun käynnistys reseptin!

 Tosiaan, ensin mikroa kestävä astia. Sekaan desi kaurahiutaleita

 Sekaan desi maitoa (tulee hyvää kun laittaa kevytmaitoa, kun siinä on enemmän rasvaa kuin rasvattomassa!)

 Desi vettä. Yhteensä nestettä siis kaksinkertainen määrä hiutaleisiin verrattuna. Mitä isompi osa nesteestä on maitoa, sitä helpommin koko setti kuohuu yli. Olen kantapään kautta todennut että noin fifty-fifty maidon ja veden kanssa on aika bra (y)

 Kuppi sisältöineen mikroon, ilman kupua. Mikro 80% toimintateholle. Vitsikästä, en ole testannut muitten mikroilla mutta meillä täällä se ainakin toimii.. 

 Neljä minuuttia aikaa

 Ja voilá. Valmista puuroa kannattaa vähän hämmennellä, sitten sekaan lisätä hiukan maitoa ja sekoittaa lisää niin, että kuivavat hiutaleet turpoavat uudestaan.

 Tästä on upea aamu tehty! Ulkona satoi koko päivän kamalasti lunta ja masennuin vähän, mutta puuron, kahvin ja fysiikan voimalla sain positiiviset ajatukset tilalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti