perjantai 11. toukokuuta 2012

Sunnuntainautintoja

Viime sunnuntaina vietettiin kortepohjalaisten kanssa brunssia, joka veny kyllä sitten virallisesti joksikin päivälliseksi ja sen verran täyttäväkin oli, mutta oli ihan loistavaa ruokaa ja seuraa! (ruoka siis liittyen tänne, yllätys!)


Meitä oli kahdeksan, eli aika hyvin saatiin paljon hommaa tehtyä äkkiä vaikka keittiö oli pieni ja lusmuiluvuorojakin osui. Itse pilkoin alkuun melonin ja monta aplaria! (assistentin sekä laadunvalvojan kanssa)


Asetelma, takana nutellaa


Pannarivastaava paistoi täydelliset pannarit! Edellä mainittu nutella oli muun muassa pannareiden makustamista varten


Pullaa


Puolet valmiina, nyt näkyy jo nakit, coctail-piirakat, munavoi, patongit, sekä loputkin pannaritäyttteet eli hillo, marjat, kinuski sekä kermavaahto!


Dresscode oli pikkumekko joten löytyi meiltä alkumaljatkin! Mä niitä kaatamassa tässä, aurinkoisella parvekkeella. Sain tehtävän myös avata kyseisen pullon kun muut ei uskaltaneet (?) ja sitten muakin vielä epäiltiin, vaikka olen saanut teekkareiltakin vinkkejä kyseiseen toimintaan! Härregod, miten loukkaannuin.


Kokonaisuus tässä! Eli mehu tullut pöytään ja pirtelöä ei vissiin sitten näkynytkään näissä ollenkaan, vaikka niitäkin oli. Ja tosiaan, jos kukaan muistaa jäädykkeen, jonka tein äitille sen synttärinä (http://hos-sofia.blogspot.com/2012/03/hyvaa-syntymapaivaa-sinulle-rakkain.html), niin sitäkin äiti vielä tyrkytti mukaani kun olin lähdössä! Ja meni muuten loppuun asti, kuullemma oli ihan hyvää. 


Oli mukava syödä, hyvää ruokaa, mukavassa seurassa ja aivan upeassa säässä!
Ps, osasta kuvista krediittejä täytyy antaa Alinan suuntaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti