Ensin operaatio perunan kuorinta. Meinasin saada sätkyt kun jouduin käsittelemään noita JO ITÄNEITÄ (!!!) perunoita omilla kätösilläni. Selvisin kuitenkin hengissä
Lohkoiksi. Viimeks kun tein lohkoperunoita niistä tuli aivan järkyttäviä, nyt annoin kaikkeni että en taas epäonnistuisi
Potuille öljyä
Ja pippuria
Perunat kruunaa tuore basilika mitä saksein varsin kivasti tuonne sekaan
Hienoisen hämmentämisen jälkeen uuniin, joku parisataa astetta taisin laittaa lämpöä
Seuraavaksi sitten alkuruoka eli avokadoa. Eipä hirveesti laittamista vaatineet, puolitin ne, otin kivet pois, sivelin sitruunamehua pintaan...
...ja tietty kanssa hifistelymausteet!
Pihviä ja bearnaisea tulossa vielä kruunaamaan! Bearnaise vissiin joku kuuluisakin (voi)kastike, en ole ennen syönyt, nähnyt vaan telkkarissa kun ne sitä tekee. Se oli kaupan semmosesta jostain pikkutetrasta tuli ja piti lämmittää (äiti sano etten sais ottaa siitä kuvaa koska valmisruoka, mutta kapinoitsin! Hehe)
Eli ylhäällä tuossa alkuruoka (avokadoa ja vihersalaattia) ja alhaalla pääruoka (lohkiksii ja pihviä ja bearnaisea)!
Tulos: Ihan mielettömän hyvää, ei voi muuta sanoa! Avokadot ihanan pehmeitä ja sitruuna + nuo perusmausteet siinnä korosti ja vielä paranti sitä makua. Salaatin kylkeen vielä ihan upea kombo! Pääruoka kanssa, perus perunat, pihvi ja kastike, toimii aina ja toimi nytkin! Huikee kun on vielä tuo kelikin niin oli oikein nautinto vaan istua ja syödä! Elämä on ihanaa, ja ruoka etenkin
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti