perjantai 6. heinäkuuta 2012

Aamu on peruttu

Koko päivä on pilalla kun aamu alkaa huonosti. Aamu alkaa huonosti kun puolet aamupuurosta leviää mikroon. Tai kun työnantaja pistää viestiä että hei, tuleppa puoli tuntia myöhemmin.  Kiroat kuinka olisit mieluummin nukkunut puoli tuntia pidempään, kuin käyttänyt arvokkaat kolmekymmentä lisäminuuttia intternetin maailmassa.

Hiljainen hetki täällä on johtunut kahdesta asiasta. Siitä, että mun työvuorot alkoivat lisääntyä kesäkuun loppupuolella (mukavaa!) sekä siitä, että hukkasin väliaikaisesti mun supermageen kameran laturin (epämukava, tosin se löytyi jo tuossa viikonloppuna, joten ihan jees!) Pieleen mennyt aamu voi sittenkin olla pelastus, vihdoin sain aikaiseksi nyt jotain.

Pikkuveli saapui kesäkuun puolella takaisin Suomeen. Se sitten avusti mua vähän, kun tehtiin safkaa oikein koolla olevan perheen kunniaksi! Lainasin mun puolipikkuveljen kameraa, joka oli ihan saisse. Kuvanlaatu mitä oli, mutta muokkasin niitä minkä nakkisormiltani pystyin.
Aivan ensiksi pannu kuumaksi ja öljyä sekaan! (Jännitys tiivistyy mitä sieltä tulee!) (Taidan oksentaa tuosta kuvalaadusta)

Kanaa! Raakana pannulle tirisemään, ai että

Aurinkokuivattujen tomaattien siivuja. Nää on superhyviä, jäi mun yo-kekkereistä ylihte pussillinen

Maustamatonta tuorejuustoa semmoinen summittainen määrä (taustalla pannulla näkyy valkoinen klöntti!)

Perus suolat ja pippurit!

Tabascoa makua lisäämään (olis saanut pikkasen reilumminkin olla..)

..Sekä viime silauksena pastat porisemaan ja pehmenemään! Ei niin sivistynyttä mutta sitäkin maistuvampaa!

Pastan sekaan vähän basilikaa ja öljyä, ja bueno!

Tulos: Ihan herkkua oli, pakko sanoa että hiukan meedium ateria, eli ei mitään tajunnanräjäyttävää, mutta ei myöskään mitään pakko päästä laattaamaan -ruokaa. Aurinkotomaatit oli oikeastaan se juttu ja ne veti roolinsa tässä showssa parhaiten! Pakko vielä nuista kuvista yksi juttu sanoa, totesin tässä justiinsa että nehän näyttää kovin retrolta! Tyylikästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti