torstai 16. elokuuta 2012

Velttoa kinuskia

Vietän täällä rauhallisen torstain aamufiilisteljä, vilkuilen ulos sateeseen ja nautin ettei ole kiire mihinkään, varsinkaan töihin! Tuossa eilisissä veli löysi pakkasesta toista litraa vaniljajätskiä ja kun mitään lisuketta ei ollut, keksittiin tehdä kinuskia, meillä kun on tällä hetkellä jääkaappi ollut täynnä kermaa (enää ei niinkään, tosin)

Sitä kermaa kattilaan
Siirappia sekaan!

Sokeria ..oon vähän sitä mieltä että tämmösissä missä on jotain rasvaista (kerma?) ja makeaa (sokeri sekä siirappi?) ei voi epäonnistua, kombo on aina väistämättä edes syötävän herkullinen
Yksi vaniljatanko makustumaan, ja armotonta hämmennystä! Ohjeessa puhuttiin 40 minuutista, mutta me kärsimättömät annettiin porista se about 10 minuuttia, mikä veljellä kesti ruuan syömisessä
Seuraksi jätskiä ja keksinmuruja! ..Ja tosiaan seuraksi, sillä kinuskia tuli paljon, ja kun olin valmiiksi laittanut jätskipalat lautasille (kolme jokaiselle), piti kaikki kinuski jakaa tasan neljälle astialle, joten jätski sekä keksimurut kirjaimellisesti uivat tuossa.

Tulos: Kuten ylempänäkin totesin, tässä ei olisi voinut epäonnistua! Kaikki makeahan uppoaa mahaan kuin Titanic mereen. Tosin vissiin kauemminkin tuota olisi ollut hyvä sekoitella ja antaa sen tekeytyä, sillä oli melkosta litkua, vetelää kun mikä. Herkkua silti, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti