maanantai 3. helmikuuta 2014

Sieni torvella

Tässä oli vielä äskön kasa kamalalaatuisia kuvia. Tulin toisiin aatoksiin ja päätin että mieluummin selostan tän sienitorttundeeruksen vaiheet. Tosiaan, kuivattuja sieniä sain mun synttäreiden aikoihin kaverilta. Niin harvoin tulee sieniä syötyä, että oli pakko tehdä jotakin hauskempaa kun vain joku kastikkeenpahanen.

Tehtiin siis piirakka! Pohja oli simppeli, jauhoja, voita, suolaa, vähän kostuketta ja done. Täytteeseen tuli sienten lisäksi pekonia, tomsuja, sipulia ja valkosipulia. Sienet toki piti eka turvottaa eli antoi olla ajan x lillumassa vedessä jotta keräsivät vähän muotoa yms. 

Pannulla siis em täytteet -> vuokaan taputellun taikinan päälle. Sen päälle vielä tuli kermaviiliin tehty täyteaine(?), johon tuli kananmuna (sitomaan huom huom), suolaa, pippuria ja ruohosipulia. Kermaviiliaine pannutäytteiden päälle ja kruunaus raastamalla juustoa kaikkien edellisen peitoksi.

Näin!

..Ja uunituoretta!

Tulos: Maistuvaa! Erilaista kun mitä yleensä tuloo syötyä noin opiskelijabudjetilla jne. Tosin tämäkään ei kovin kalliiksi palalta tullut. Haju oli musta jotenkin outo, mutta maku ihan perushyvä sienipiirakka, en tiedä miksi. :D Mutta joo, oli hauskaa syödä tämmöstä safkaa jota yleensä saa sukujuhlissa tjms. Jee.

Ps, minäpä ostin tietokonehiiren! Yay.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti